Interfața magazinului online efatal.ro cu produse de marochinărie din piele eco sau naturală este astfel construită încat să fie intuitivă și ușor de folosit. Primul pas constă în a selectați produsul dorit și să-l adăugați în coș. Puteți vizualiza în orice moment câte produse și cât este de mare suma pe care trebuie să o plătiți. Mai mult, dacă doriți o cantitate mai mare dintr-un anumit produs puteți selecta acest lucru prin acționarea asupra cursorului din coșul dvs de cumpărături.

  Când considerați că ați finalizat cumpărăturile apăsați „comandă” și completați formularul cu datele dvs. La finalul formularului este o rubrică unde puteți trece orice informație pe care o considerați necesară pentru buna finalizare a cumpărăturilor dvs. De exemplu, indicații despre adresă, dacă există vreo culoare anume pe care ați dori-o și nu o vedeți în site…

Dacă informațiile referitoare la produs au fost completate în mod eronat sau insuficient, nu vă faceți foarte mari probleme. Operatorul nostru oricum vă va contacta și va verifica informațiile pe care le-ați furnizat.

Cum plătesc – cât costă

Efatal.ro utilizează în acest moment un sistem de plată la primirea coletului. Cumpărăturile dvs. se livrează printr-un serviciu de curierat rapid sau prin poșta română și se achită prin ramburs.

Pentru livrări sub 200 de lei se percep taxe de curierar care sunt la următoarele valori:

  • 15 lei pentru livrări în Timișoara
  • 20 lei pentru livrări în țară

Returul produsului

Dacă din vreun motiv anume nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați achiziționat din magazinul nostru cu produse de marochinărie, desigur că aveți posibilitatea înapoierii acestuia. Vă vom expedia altul sau veți primi banii îanpoi, în funcție de ceea ce doriți.

Produsul achiționat din magazinul nostru online poate fi returnat respectând următoarele condiții:

  • timpul de returnare trebuie să fie de cel mult 10 zile de la recepționarea coletului;
  • returul produsului trebuie făcut în ambalajul original;
  • costurile de expediție și comisioanele bancare aferente vor fi suportate de către client;
  • produsul nu trebuie să poarte urme de folosință sau deteriorare.

Prin orice produs achiziționat din magazinul online efatal.ro vă bucurați de drepturile oferite prin lege consumatorilor.