Geanta dvs. are coronavirus?

geanta cu coronavirus
O geantă din piele, o suprafață, o întâlnire... așa se transmite coronavirusul

Trebuie să fiți precauți în legătură cu geanta, poșeta, borseta sau rucsacul dvs. Aceasta deoarece, iată, conform unor cercetări realizate de cei de la „Handbag Clinic” riscați să duceți cu dvs o cantitate de germeni mai mare decât există în mod obișnuit pe un capac de toaletă. Se estimează că aproximativ 10.000 de bacterii diferite pot fi în geanta dvs. În interior sau pe suprafața exterioară. Este concluzia celor de la HC.

Cumpărați online poșete din piele naturală

Să începem prin a vă spune ce este această „Handbag Clinic” la care ne referim. Este vorba de o firmă din Newcastle care cumpără genți de mână, nu contează dacă sunt poșete pentru femei sau genți pentru bărbați, le restaurează și le revinde. Ei, și dacă tot se ocupă cu „intimitatea” unei poșete vechi, probabil că știu ei ceva ce altora nici nu le trece prin cap.

Handbag Clinic repară genți scumpe, care apoi sunt redate proprietarilor sau revândute pe piața liberă. Să recunoaștem, o idee care în România nu ar putea să funcționeze. (Vă spuneam că gențile pot fi mai mult decât un accesoriu, o geantă este o investiție foarte profitabilă.)

Poșete din piele de la EFatal

posete din piele naturală
Gențile noastre de la EFatal nu au mai mulți microbi decât cei primiți din fabrică…

Unde stau germenii…

Meseriașii de la HC spun că una din cinci genți reprezintă un factor de risc major pentru sănătate. Cele mai populate zone cu bacterii ar fi mânerele. Explicația constă în faptul că de-a lungul anilor, dvs „alimentați” mânerul cu grăsimi și substanțe care sunt mediul ideal de dezvoltare al microbilor.

Un fapt mai puțin cunoscut este acel că o geantă confecționată dintr-o textură textilă, deși ar putea să pară mai murdară și mai generoasă cu microbii, lucrurile stau exact invers. Suprafața pielii este un mediu mai favorabil depozitării și dezvoltării germenilor.

Un alt loc prielnic și în același timp plin de bacterii este fundul genții, partea exterioară. Simplu, atunci când vă lăsați geanta din mână o așezați inconștient pe suprafețe murdare. Chiar dacă în aparență ele sunt curate, nebunia cu coronvirusul din zilele de azi este elocventă. Nimic nu mai este curat decât după ce dezinfectăm.

Cum să feriți geanta de microbi

Vă enumerăm câteva sugestii menite a avea o geantă normală și nu un depozit de bacterii.

  • Înfășurați o eșarfă în jurul mânerelor genții.Veți obține un efect șic, în funcție de culoarea pe care o alegeți. Nu înseamnă că nu veți duce cu dvs și microbi, ci doar că aceștia vor fi transferați pe eșarfă, pe care la urma urmei o spălați imediat. Rețineți, o eșarfă este mult mai ușor de spălat și dezinfectat decât o geantă, fie și mânerele acesteia.
  • Separați obiectele cosmetice într-un săculeț separat, o poșetă mai mică, o pungă, ceva ce poate fi mult mai ușor dezinfectat și curățat decât geanta dvs. Nu uitați că rimelul, rujul, crema de mâini sunt ca niște autobuze pentru microbi. Dvs le transportați fără să știți.
  • Nu vă transformați geanta într-un aspirator portabil de praf. Adică, atunci când veniți de la servici, nu o aruncați direct pe pat. Riscați să lăsați și microbii în pat. Sunteți sigură că ați așezat-o doar în locuri curate? Apropos, încercați să vă faceți obiceiul de nu vă mai lăsa geanta din mâini pe tot felul de suprafețe. Toate sunt dubioase, iar experiența din zilele noastre cu coronavirusul este cel ami bun exemplu.

În plină perioadă de pandemie cauzată de acest virus nemernic, sperăm că v-am dat câteva soluții de igienă și precauție. Oricum, după ce pandemia trece, lumea se va schimba. Inclusiv cumpărăturile online.