Ce stil la poșetă sau genți trebuie ales!?

stil poseta
EFatal Timisoara ofera o gama largă de posete, grupate pe trei categorii de stiluri: office, casual si gala

EFatal încadrează orice poșeta sau geanta într-un stil bine definit. Oferim genți, ghiozdane, portmonee care pot fi incluse în trei categorii de stiluri principale. Așadar, în magazinul nostru veți găsi poșete pentru ținutele de tip casual, office sau pentru gală (evenimente deosebite).

Desigur că în funcție de temperamentul fiecăruia se pot adapta, schimba, permuta, noi nu pretindem că avem o delimitare clară a stilurilor de îmbrăcăminte. La poșete, încălțăminte, haine, totul se derulează în pas cu moda. De fapt, moda este în ansamblul ei ceva schimbător. Și mai există și vorba aceea: nu e frumos ce e frumos ci e frumos ce-ți place ție.

Celor care vor totuși un îndrumar în ceea ce privește ce tip de poșetă să cumpere, ne-am gândit că este foarte util un mic îndrumar despre stiluri de îmbrăcăminte.

Stil poșetă casual

În general, când spunem despre o ținută că este „casual” ar trebui să înțelegem ceva de genul confortabil, care nu se formalizează. Totuși, noțiunea este destul de largă. De exemplu, dacă la serviciu vi se cere să purtați o ținută casual, ce-ar însemna asta? Presupunem că niște haine care să exprime decență și să vă fie confortabile.

Dacă aplicăm la poșete sau genți, indiferent dacă vorbim de ținută pentru bărbați sau femei, în niciun caz nu ne gândim la o sacoșă cu care mergem la piață sau la plajă. Sugestia noastră este că dacă angajatorul dvs vă cere să veniți la muncă în stil casual, să cereți câteva explicații. Aceasta pentru a vă feri de greșeli. Opiniile unor patroni sunt cu totul diferite de ale altora.

O sugestie care este oricând valabilă în stilul casual este cea a hainelor de bună calitate. La blugi, să nu fie cei decolorați excesiv, rupți sau zdrențuiți. Ca atare, o poșetă stil casual va trebui să se potrivească acestui gen de îmbrăcăminte.

Poșeta stil office

Percepția generală este aceea că stilul office este de fapt asimilat termenului „business”. La costum și cravată. Atunci când vă îmbrăcați în stilul office, cu siguranță nu vă veți lua o poșetă care are o emblemă cu iepuraș. Nu se potrivește!

Poșetele și gențile office trebuie să fie așadar sobre. Să transmită perfect ideea de om de afaceri. Chiar dacă sunteți pe un post de asistent manager (secretară) și trebuie să veniți la serviciu în ținută office, veți ști desigur că nu vă puteți încălța cu șlapi. Așadar, nici poșete cu sclipici, cu strasuri sau cine știe ce abțibilde.

Poșeta de gală, poșete de lac

Când vorbim despre o ținută pentru gală ne referim, de foarte multe ori la nunți sau botezuri. O poșetă de lac se poartă îndeosebi la acest tip de eveniment. Dar evenimente la care să se poarte astfel de poșete sunt și festivitățile de seară, cinele cu obiectiv declarat de strângere de fonduri. Evenimentele de tip revelion sau „rotary”…

Este dificil ca noi, acum, să vă dăm sfaturi cum să fie poșeta. Presupunem că întâi veți decide asupra rochiei, încălțămintei, la sfârșit e vorba de poșetă. Veți avea grijă desigur să se potrivească, să se asorteze.

EFatal vă pune la dispoziție o gamă suficientă de astfel de poșete pentru evenimente. Respectiv acele clutch-uri, termen care de fapt începe să devină tot mai cunoscut.

Dacă vreți să vă inspirați. Ce genți și poșete se poartă în primăvara 2020

Cum ne alegem o poșetă. Câteva sfaturi, tot dvs. veți alege…